separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Osnovna škola u Gospođincima dobila fiskulturnu salu i sportske terene, Mirović: Obezbeđujemo dobre uslove za sportske aktivnosti u svim opštinama (FOTO)


Kako je istakao predsednik Pokrajinske vlade, cilj je da svaka opština u Vojvodini, a ostalo je još 4 ili 5, dobiju svoju sportsku dvoranu.


Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je novoizgrađenu fiskulturnu salu i sportske terene u OŠ "Žarko Zrenjanin" u mestu Gospođinci, u opštini Žabalj.

- Završena je nova sportska dvorana u OŠ "Žarko Zrenjanin" u Gospiđincima. Uradili smo i sportske terene. Investicija iznosi 40 miliona dinara - rekao je Mirović.

Autor: www.vojvodina.gov.rs

- Iz dana u dan otvaramo nove sportske hale, terene i rekunstruišemo postojeće. Pre nekoliko dana rekonstruisali smo sportski kompleks fudbalskog kluba "Spratak" u Subotici. Gotova je nova dvorana u Sivcu. Za nekoliko dana počinjemo radove na rekonstrukciji gradskog stadiona u Zrenjaninu, a planiramo i izgradnju sportske hale u Beloj Crkvi - istakao je predsednik Pokrajinske vlade.

Autor: www.vojvodina.gov.rs

- Želimo da svaka opština u Vojvodini, a ostalo je još 4 ili 5, dobiju svoju sportsku dvoranu. Ulažemo ogroman novac i nadam se da će nam se to vratiti kroz buduće šampione - rekao je na kraju Mirović i dodao da će sportske aktivnosti svakako značiti i za zravlje dece.

Predsednik opštine Žabalj, Čedomir Božić, rekao je da je novi objekat bitan za Gospođince, za najmlađe sugrađane, koji će sada imati uslove za časove fizičkog vaspitanja, ali i da se bave sportskim aktivnostima.

- Ovde će i naši profesionalni sportisti imati uslove za dalji rad i na taj način ostvaririti još bolje rezultate i predstaviti opštinu Žabalj na vrhunskom nivou - istakao je Božić.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti