AKTUELNO

Ona svakodnevno dobija podršku, ali i pretnje.

Majka i blogerka Krista En postal je popularna zbog svoje potrage za orgazmom preko interneta. Krista je naime, već 14 godina u seks industriji - kao blogerka, terapeut, predavač, a povremeno i testira seksi igračke.

Međutim, nakon teškog životnog perioda, završila je na antidepresivima zbog kojih danas ne može da doživi orgazam.

Budući da ona živi od seksa, krenula je u "potragu za orgazmom" - cilj njene misije je da uspe u tome da sebi priušti makar jedan orgazam dnevno, i to samozadovoljavanjem.

– Orgazam postignut masturbacijom za mene je oruđe kojim se borim protiv svojih depresivnih epizoda, i podsetnik da i dalje mogu da osetim nešto lepo, iako je sve oko mene grozno. Kada imam užasnu migrenu, mogla bih da se oraspoložim lepom šoljom čaja i orgazmom na brzaka. Napad panike bih takođe mogla da "oteram" orgazmom – kaže Krista.

Kako problem nemogućnosti doživljavanja orgazma muči mnogo žena širom sveta, Krista je rešila da svoju borbu svakodnevno deli sa pratiocima na Tviteru i Instagramu.

U isto vreme, dosta proizvođača seks igračaka joj je ponudilo finansijsku saradnju, a njeni pratioci joj redovno uplaćuju donacije kako bi nastavila da piše o svojim iskustvima.

Iako je većina ljudi oduševljena njenim pohodom za orgazmom, Krista kaže da dobija i pretnje:

– Dobijam mejlove pune mržnje i pretnji. Neki od njih odnose se i na moju decu. Iako smatram da nisu zaista ozbiljni, svejedno mi je pogođen roditeljski nerv koji mi nalaže da ih zaštitim po svaku cenu – navodi blogerka.

Iako je čvrsto uverena da će dobiti svoju bitku za orgazam, Kristi kaže da ni tada neće odustati od svog bloga, jer će žena sa tim problemom biti uvek, a ona želi da im bude podrška.

I. P.

#Masturbacija

#Orgazam

#Seks

#Tviter

#Žena

'