AKTUELNO

Ljudima je zabavno da gledaju tuđe profile, a da ne ostave nijedan komentar i da klikću na šta hoće bez ikakvog pravdanja drugoj osobi.

Novost koja stiže na Fejsbuku mnogima se neće dopasti, s obzirom na to da uništava aktivnost na popularnoj društvenoj mreže koju mnogi najviše vole, a reč je naravno o neograničenom "špijuniranju" prijatelja bez straha da će vas u tome uhvatiti.

Sada kada pogledate objavu svog prijatelja na novoj opciji "Stories" koju je objavio vaš prijatelj, on će to znati. Reč je o objavama koje postoje 24 sata, a sastoje se od jedne ili više fotografija ili kratkih videa. Na taj način "Stories" deluju na svakoj platformi koja ih podržava, npr. Snepčet, Instagram, ali u kontekstu Fejsbuka, ovo će znatno pogoršati celu stvar.

Foto: Pixabay.com

Na Fejsbuku možete da objavite sve, od fotografija, teksta, snimaka, i sigurno vam neće biti prijatno kada među onima koji su gledali vašu objavu naiđete na ime nekoga sa kim ste tek nekoliko puta proćaskali na nekoj zabavi ili na prijatelja iz osnovne škole koga niste videli već godinama.

Fejsbuk Stories je zapravo konkurencija Snepčetu, ali ipak ne toliko popularna. Ova novost preti da je učini još manje privlačnom.

#Društvene mreže

#Facebook

#Fejsbuk

#Internet

#Špijunaža

'