separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

VESIĆ: Na prostoru 'Šećerane' objekti za kulturu, IT sektor i kreativnu industriju! (FOTO)


Vesić je najavio i manifestaciju "Dani slobode" u okviru koje će biti obeleženo 74 godine od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu i 100 godina od oslobođenja Beograda u Prvom svetskom ratu


Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je danas da će na prostoru stare fabrike šećera na Čukarici biti napravljen čitav niz objekata za kulturu, IT industriju, kreativnu industriju.

- Vlada Srbije i Grad Beograd će u narednom periodu otkupiti ''Šećeranu'' i mi ćemo sve objekte koji se nalaze na tom prostoru obnoviti i napraviti čitav niz objekata za kulturu, IT industriju, kreatvnu industriju - naveo je Vesić na konferenciji u Starom dvoru na kojoj je najavljena manifestacija "Dani slobode".

Autor: Promo

U okviru te manifestacije, kojom će biti obeleženo 74 godine od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu i 100 godina od oslobođenja Beograda u Prvom svetskom ratu, biće održan niz programa.

Jedan od njih je da će 19. oktobra, u staroj fabrici šećera na Čukarici, biti održana multimedijalna predstava koja će na autentičan način prikazati borbe i ratna dešavanja.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti