separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Policije Srbije i Crne Gore primer dobre saradnje u regionu


Direktor policije Srbije Vladimir Rebić i direktor Uprave policije Crne Gore Veselin Veljović ocenili su danas, na sastanaku u Podgorici, da su uspešne zajedničke aktivnosti policija dve zemlje primer dobre saradnje u regionu.


Rebić je istakao da je saradnja kriminalističkih policija, kao i drugih organizacionih jedinica policija Srbije i Crne Gore odlična i da može poslužiti kao primer uspešnih zajedničkih aktivnosti u policijskom delovanju.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

Autor: Beta

 Prema njegovim rečima, srpska policija otvorena je za nove konkretne aktivnosti koje se tiču, ne samo razmene operativnih podataka i sprovođenja zajedničkih akcija, već i nastavka obuka i razmene iskustava i znanja policija dve države, saopštio je MUP. 

Direktor Uprave policije Crne Gore Veselin Veljović naglasio je važnost dosadašnje saradnje policija Crne Gore i Srbije u operativnim akcijama koje su imale konkretne rezultate, od regionalnog i međunarodnog značaja. 

Veljović je istakao i značaj kvalitetne razmene informacija, koje dve policije imaju u kontinuitetu, u okviru Interpola. Rebić i Veljović razgovarali su i o problematici koja se odnosi na ilegalne migracije. 

Dva direktora posebno su istakla rad zajedničkih graničnih patrola Srbije i Crne Gore koje, osim zajedničkih aktivnosti na terenu, u realnom vremenu razmenjuju sve relevantne informacije koje se tiču granične bezbednosti.

 Direktor srpske policije Rebić se, tokom posete Podgorici, sastao i sa ministrom unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludinom Nuhodžićem, navedeno je u saopštenju.   

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti