separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Tim Grada Beograda POJAČAN još jednim imenom iz sveta sporta - Dragana Belojević v.d. sekretara za sport i omladinu


Na današnjoj sednici Gradskog veća, Dragana Belojević postavljena je za vršioca dužnosti sekretara za sport i omladinu, dok je za vršioca dužnosti podsekretara postavljen dosadašnji sekretar Zoran Jovanović.


Pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Marković je, uputivši čestitke istaknutim sportistima, izrazio uverenje da će zajednička energija proslavljene rukometašice i uspešnog košarkaša doprineti razvoju sporta u Beogradu. 

- Tim Grada Beograda, pojačan sa još jednim imenom iz sveta sporta, nekada najboljom rukometašicom sveta koja je bila reprezentativka Jugoslavije i igrala u ''Radničkom'', ''Voždovcu'', ali i podgoričkoj ''Budućnosti'' i ljubljanskoj ''Olimpiji''. Uveren sam u dobar timski duh i igru Belojevićeve i Jovanovića, koji će doprineti razvoju sporta u našem gradu - rekao je Marković. 

Pomoćnik gradonačelnika istakao je da na ovaj način pokazujemo da najbolji sportisti pružaju podršku politici grada i da žele da daju svoj doprinos daljem razvoju Beograda, saopštio je Sekretarojat za informisanje.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti