separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Radojičić sa Bikovićem o budućim projektima (FOTO)


Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić sastao se danas u Starom dvoru sa glumcem Milošem Bikovićem povodom inicijative da u Beograd dovede rusku produkcijsku kuću ''Yellow black and white'' da snimi filmski projekat ''Hotel Beograd'', koji bi na ruskom tržištu promovisao sadržaje srpske prestonice.


Radojičić je rekao da mu je bila čast da upozna tako mladog, uspešnog, u svetu čuvenog umetnika koji, dodao je, ima puno ideja i sjajnih projekata na kojima želi da radi u Beogradu.

Jedan od njih je da se snimi film "Hotel Beograd" u kome bi na umetnički način prezentovali Beograd u svetu, a pre svega u Rusiji, dodao je gradonačelnik.

Autor: Tanjug

- Ogroman broj ljudi će kroz film moći da se upozna sa našim gradom i da na taj način dalje popularizujemo Beograd i doprinesemo razvoju turizma. Ovo je primer kako treba da razgovaramo i sa ostalim našim mladim uspešnim ljudima, a ima ih puno, da ih podržimo da odu u svet, ali isto tako da im damo podršku da se vraćaju svojim korenima i da na taj način činimo naše društvo i Beograd lepšim i boljim - rekao je Radojičić.

Autor: Tanjug

Biković je rekao da mu je bila čast da se sastane sa gradonačelnikom sa kojim je, dodao je, imao konstruktivan razgovor.

Kako je naveo, njegova producentska kuća "Arhangel studio" ima jako dobru saradnju sa ruskim produkcijama, a jedna od njih je i velika ruska produkcijska kuća ''Yellow black and white''.

Autor: Tanjug

- Mi smo sa njima već sarađivali na nekoliko projekata i ovaj projekt koji bismo radili bi bio specifičan zbog toga što mi već imamo auditorijum koji nas prati - dodao je on. Sastanku su prisustvovali član Gradskog veća Dragomir Petronijević i pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Marković.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti