AKTUELNO

Nova godina "opasno" se približila i ako planirate da otputujete pravo je vreme da odaberete destinaciju.

Kao i svake godine, agencije u ponudi imaju brojna novogodišnja putovanja. Pored uvek atraktivnih evropskih metropola, klijentima nude i egzotična odredišta – poput Brazila, Japana i Indije. Za ove destinacije ipak morate imati "dublji" džep ili se odreći drugih putovanja u toku godine.

Foto: Pixabay.com

Aranžmani za Meksiko i Kubu su ubedljivo najskuplji. Deset noćenja u luksuznom hotelu sa pet zvezdica košta 3.240 evra, a u cenu je uključen i avionski prevoz.

Foto: Pixabay.com

Za devet noćenja u Brazilu treba izdvojiti najmanje 2.690 evra. U pitanju je hotel u Kopakabani na samoj obali mora.

Foto: Pixabay.com

Ako odlučite da najluđu noć provedete u Bangkoku za desetodnevni boravak u hotelu sa četiri zvezdice moraćete da izdvojite 1.450 evra. U cenu je uključen i avionski prevoz.

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Za sedmodnevni novogodišnji aranžman i prevoz avionom u prestonici Ujedinjenih Arapskih Emirata moraćete da “iskeširate” 1.170 evra.

U ponudi su i aranžmani za Bali. Odlazak na ovu egzotičnu destinaciju koštaće vas 1.590 evra. Cena se odnosi na devet noćenja i avionski prevoz.

Novogodišnji aranžman za Izrael je nešto povoljnji i košta 1.220 evra, a podrazumeva sedam noćenja i prevoz avionom, te obilazak Jerusalima, Tiberdarija i Tel Aviva.

Foto: Pixabay.com

Za devet dana u Indiji, tokom novogodišnjih praznika, potrebno vam je 1.290 evra. Cena obuhvata i avionski prevoz.

S. M.

#Brazil

#Kuba

#Nova godina

#Putovanja

'