separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Kako izgleda kada neko reši da do iznemoglosti priprema kafu i to za Ginisa? Ovo je priča o 2.276 pripremljenih šoljica espresa!


Beograđanin Bojan Đorđević je ostvario nesvakidašnji podvig i biće upisan u Ginisovu knjigu rekorda, jer je za 24 časa spremio 2.276 šoljica espresa, a potrošeno je više od 20 kilograma kafe.


U besplatnom espresu uživalo je više od 1.000 ljudi, a akcija je imala humanitarni karakter jer je skupljeno 66.000 dinara za decu obolelu od cistične fibroze.  

-Postavio sam Ginisov rekord, 24 sata sam spremao espreso i presrećan sam. Tim je funkcionisao savršeno, svaka ta karika je bila na mestu i onda mi nije bilo toliko teško da napravim sve ovo – rekao je Bojan Đorđević za Pink.

Podršku Bojanu, tokom 24 sata, dali su prijatelji, komšije i kolege, a cilj je bila humanitarna akcija.

-Meni je najbitnije, da smo toj deci omogućili da kupe dva specijalna inhalatora i da ostane još novca za neke vitamine – rekao je Bojan.

Bojan ne krije oduševljenje i sreću.

-Živim svoj san, imam bolove u leđima, ali to je premalo. Bol je prolazna, a kafa je večna, i ovi što smo uradili upisali smo Beograd u kafe svet – dodaje on.

Kako Bojan kaže, ovo nije kraj, jer ima puno ideja kada su u pitanju humanitarne akcije, a želja mu je da svaki ugostitelj odvoji jedan dinar od prodate kafe kako bi pomogao ljudima koji boluju od retkih bolesti.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti