separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Otvoren 'Futurino' - prvi vrtić u okviru 'Beograda na vodi'


Prvi vrtić u sklopu kompleksa "Beograd na vodi" zvanično je danas otvoren u nedavno useljenoj stambenoj zgradi Belgrade Waterfront Vista.


U vrtić "Futurino", pored stanara Beograda na vodi, decu mogu upisati i stanari drugih opština, naglasila je vaspitač pripremne grupe Nevena Žiljković dodajući da se zaposleni trude da, uz pomoć najboljih metoda, pripreme decu za polazak u školu.

 - Trudimo se da pružimo deci nešto jedinstveno i do sada neviđeno. Iza nas su godine iskustva u radu sa decom i trudićemo se da pružimo deci maksimalnu udobnost i sve potrebno znanje - rekla je Žiljković.

Autor: Tanjug/Andrija Vukelić

Vrtić može da primi oko 130-oro dece, rekao je vlasnik vrtića Miljko Bakaj i naglasio da je vrtić moderno opremljen, sa svim didaktičkim materijalima.

Autor: Tanjug/Andrija Vukelić

- Trudili smo se da ga maksimalno kvalitetno opremimo da bismo ugodili što većem broju dece. Sve je više stanara u 'Beogradu na vodi' tako da je sve veća potreba za vrtićem - rekao je Bakaj.

On je naglasio da vrtić ima svoju terasu, površine od 170 kvadratnih metara kako bi deca bila što više na svežem vazduhu, kao i igralište.

U okviru vrtića, kako je dodao, nalazi se pet soba, od kojih svaka ima oko 150 kvadratnih metara, kao i moderno opremljena kuhinja, na površini od 60 kvadratnih metara.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti