separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Radojičić: Komunalcima Beograda čestitam dan komunalne delatnosti


Na sednici Skupštine grada Beograda jula meseca ove godine odlučeno je da se prva subota u septembru obeležava kao Dan komunalne delatnosti.


- Obeležavanjem dana komunalne delatnosti započinjemo jednu lepu tradiciju koja ima za cilj iskazivanje poštovanja prema zaposlenima u komunalnom sistemu Grada kao i isticanje značaja ove delatnosti za Grad Beograd – rekao je gradonačelnik. 

Prvi čovek Beograda smatra da je obeležavanje ovog dana prilika da se građani upoznaju sa svim komunalnim uslugama koje im Grad pruža kao i sa ljudima koji rade ovaj posao. 

- Efikasno funkcionisanje komunalnog sistema je veoma važno za svaki grad. Najbitinija karika u tom sistemu je čovek. Naši zaposleni svojim predanim radom tokom čitave godine, svaki dan, puna 24 časa, čine da Beograd funkcioniše dobro i u interesu svih naših građana. Zato pozivam građane da danas svojim prisustvom na platou ispred Starog dvora iskažu zahvalnost zaposlenima u komunalnom sistemu Beograda – naveo je Radojičić.

Gradonačelnik dodaje da mu je važan svakodnevni kontakt sa komunalnim službama Grada ističući da je ovaj posao često veoma zahtevan. 

- Svestan sam da njihov posao nije lak i da iziskuje puno odricanja, zato se trudim da neposredno i redovono komuniciram sa njima, da ih obilazim i pružam im podršku. Važno mi je da budu zadovoljni uslovima u kojima rade jer uz njihov trud Beograd je svaki dan funkcionalniji, bolji i lepši grad, grad koji se razvija u dobrom pravcu - zaključio je gradonačelnik.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti