separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

INTERNET UČIONICA 'SUPERŠKOLA' za đake od 5. do 8. razreda od ove školske godine BESPLATNA!


Nagrađivana internet učionica za đake od 5. do 8. razreda osnovne škole, SuperŠkola, od sada će biti potpuno besplatna za korišćenje


Kao pomoćno sredstvo za učenje, SuperŠkola je u proteklih šest godina pomogla hiljadama đaka u Srbiji da lakše savladaju gradivo.  

Pored zadovoljnih korisnika, dokaz uspešnosti su i dve nagrade: nagrada za doprinos online edukaciji 2014. godine u organizaciji kompanije IT Awards i nagrada magazina PC Press "50 najboljih stvari na internetu“.  

SuperŠkola obuhvata više od 700 video lekcija iz 4 predmeta: srpskog, matematike, fizike i hemije, 1500 postupno rešenih zadataka, 1300 pitanja u okviru testova podeljenih po razredima, kao i testove za pripremu male mature.  

Od septembra 2019. godine sve video lekcije moći će da se gledaju na SuperŠkola Youtube kanalu (https://www.youtube.com/user/mojasuperskola), kao i na redizajniranom sajtu SuperŠkole na kome će ostati većina postojećih funkcionalnosti, kao što su interaktivni periodni sistem elemenata, sažeta znanja iz matematike, video klipovi koji uče o tome kako se koristi računar i testovi za ispitivanje znanja. 

SuperŠkola je podrška u učenju ne samo deci, već i roditeljima koji im pomažu, a pokazala se posebno korisna u slučajevima kada deca iz nekog razloga propuštaju redovnu nastavu.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti