separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

POLICIJA VREBA BAHATE VOZAČE: Od danas na putevima POJAČANA KONTROLA! Vozite po propisima, saobraćajce NEĆETE PREPOZNATI DOK VAS NE ZAUSTAVE!


Radi sopstvene, ali i tuđe bezbednosti, poštujte saobraćajne propise.


Pripadnici Uprave saobraćajne policije sprovešće pojačanu kontrolu brzine kretanja vozila od danas do 18. avgusta, saopštio je MUP.

Kako se navodi, ova međunarodna akcija će početi danas u svih 29 država koje su članice organizacije TISPOL (Mreža saobraćajnih policija Evrope).

Autor: Tanjug

Pripadnici saobraćajne policije će angažovati sve raspoložive uređaje za merenje brzine - ručne radare, radare u sistemima video-nadzora i uređajima za merenje brzine u takozvanim “presretačima”, dok će na auto-putevima biti merena i prosečna brzina kretanja vozila, ističe se u saopštenju.

Brzina kretanja vozila biće kontrolisana i u noćnim uslovima.

Policijski službenici će prilikom zaustavljanja svakog vozila koje prekorači dozvoljenu brzinu kretanja kontrolisati i korišćenje sigurnosnih pojaseva, a svaki kontrolisani vozač biće alkotestiran.

Ministarstvo unutrašnjih poslova napominje da se u prvih sedam meseci ove godine neprilagođena brzina javljala kao uticajni faktor u polovini saobraćajnih nezgoda sa poginulim licima.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti