separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

AKVA VOZOM se prevezlo više od HILJADU PUTNIKA u poslednje dve subote od Beograda do Jagodine! (FOTO)


Jutros je sa želetničke stanice "prokop" za Jagodinu krenulo više od 500 Beograđana, a vožnja "Akva vozom" donosi i popuste za ulaz u sve jagodinske turističke destinacije.


Sa beogradske železničke stanice „Prokop“ jutros je u 08:25 turističkim Akva vozom, u organizaciji preduzeća „Srbija voz“ iz Beograda, za Jagodinu krenulo preko 500 Beograđana kako bi dan provelo u turističkim destinacijama pomoravske prestonice. Akva voz je po voznom redu stigao u Jagodinu.

Akva voz saobraća svake subote na relaciji Beograd – Jagodina - Beograd. Polazak iz Beograda je u 08:25, a povratak iz Jagodine svake subote je u 18:35. Zbog velikog interesovanja za Jagodinu kao turistički centar, preduzeće "Srbija voz" iz Beograda uvelo je dva voza, koja su u sinhronu stigla i danas u Jagodinu sa preko 500 putnika iz Beograda.

Autor: Tanjug/Dušan Aničić

Povratna karta za "Akva voz" na relaciji Beograd – Jagodina – Beograd iznosi 660 dinara, a za đake, studente i penzionere 330 dinara, dok je za decu do 7 godina besplatno.

Putovanje "Akva vozom" donosi i popuste od 40 posto za ulaz u sve jagodinske turističke destinacije, Akva park, Muzej voštanih figura i Zoološki vrt i tako je dnevna ulaznica za Akva park, za one koji putuju "Akva vozom", 300 dinara, a za decu do 12 godina 100 dinara.

Akva voz koji saobraća do Jagodine je švajcarske proizvodnje najnovije generacije, klimatizovan i sa WiFi uslugom. "Akva voz" će svake subote voziti na relaciji Beograd – Jagodina – Beograd do sredine septembra, odnosno do kraja letnje turističke sezone. U preduzeću “Srbija voz”, kažu da im je uvođenje posebne turističke linije do Jagodine pun pogodak, jer su samo poslednje dve subote imali preko 1000 putnika na ovoj relaciji.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti