separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

PAVLOVIĆ KOJI ISTRAŽUJE SLUČAJEVE NESTALIH BEBA IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE: Džip bez tablica je išao direktno ka mojim kolima, a nakon pretnji smrću, pojavio se i OVAJ STROGO POVERLJIV DOKUMENT (VIDEO)


Član vladine komisije za istraživanje slučajeva nestalih beba Radiša Pavlović tvrdi da je od 2013. godine izložen brojnim napadima, praćen je, automobil mu je demoliran, a dobijao je i pretnje smrću.


 - Došao sam u posed dokumenta koji jasno i nedvosmisleno ukazuje da se radi o nekim linijama bivše državne bezbednosti, pojedincima koji su do te mere uplašeni razvojem događaja koji će jasno dovesti do onih koji su učetvovali u zločinu protiv naših porodica otimanjem naše dece i prodavanjem – navodi Pavlović. 

Autor: TV Pink Printscreen

Reč je o dopuni izveštaja za BIA o kretanju štićenog lica - Radiše Pavlovića. 

Autor: TV Pink Printscreen

- Prijatelji su mi ovo doturili. Šokiralo me što je izrađen na 13. novembra 2018. godine. Taj datum se poklapa sa datumom kada su mi oteli dva sina – navodi Pavlović i dodaje da nekao očigledno ima potrebu da njega i Milanku Momčilović iz Udruženja za istinu i pravdu o bebama javno i precizno označi. 

Kako kaže, on i Milanka konstantno su izloženi neprijatnostima zbog posla kojim se bave, odnosno zbog nastojanja da se otkrije istina o nestalim bebama. 

Pavlović napominje da je prve pretnje dobio 2013. godine i to od, kako tvrdi, doktora koji mu je porodio ženu. 

- Pozvao me je čovek koji se predstavio kao Dragan Marinković i rekao da će mi pobiti celu porodicu ako pomenem još jednom Bogoja Nikolova – rekao je Pavlović i dodao da je jednom prilikom džip bez tablica išao direktno na kola u kojima su bili on i Milanka Momčilović. 

Autor: TV Pink Printscreen

Momčilović je potvrdila Radišine navode o džipu, a zatim dodala da su joj telefonom pretili mesecima. Kako kaže, nepoznate osobe su govorile kako će pobiti njihove porodice, a znali su i detalje o njihovom kretanju.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti