separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

OTKRIVENA BOLNIČKA INFEKCIJA U GAK 'NARODNI FRONT': Primaju se samo visokorizične trudnice i porodilje, a posete su ZABRANJENE


Kako navode, nema razloga da se širi panika, ali je neophodno da iz predostrožnosti navedene mere ostanu na snazi još nekoliko dana.


U GAK "Narodni front" otkrivena je bolnička infekcija i na snazi su posebne mere u cilju sprečavanja njenog daljeg širenja - primaju se samo visokorizične trudnice i porodilje, a zabranjene su posete ležećim pacijentima.

Infekcija je otkrivena u petak 7. juna i od tada su na snazi posebne mere.

- U konsultaciji sa sanitarnim inspektorom Ministarstva zdravlja i epidemiologom Gradskog zavoda za javno zdravlje istog dana su preduzete navedene mere, koje podrazumevaju prijem u Kliniku samo visokorizičnih trudnica i porodilja, kao i obustavu poseta ležećim pacijentima - navedeno je u saopštenju GAK Narodni front.

Kako kažu od petka do danas nije registrovan nijedan nov slučaj infekcije, a iz te klinike obaveštavaju porodilje i javnost da "nema razloga da se širi panika, ali da je neophodno da iz predostrožnosti navedene mere ostanu na snazi još nekoliko narednih dana".

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti