separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Saradnja policija Srbije i Holandije u borbi protiv droga


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih posLova Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv droga, i policijski službenici holandske nacionalne policije realizovali su zajedničku obuku za postupanje prilikom otkrivanja i deaktiviranja ilegalnih laboratorija za proizvodnju psihoaktivnih supstanci i prekusora, saopštio je MUP Srbije.


Na obuci, koja je održana u nastavnim centrima MUP-a na Goču i Makišu u periodu od 3. do 7. juna ove godine, timovi su u četvorodnevoj obuci uvežbavali procedure i razmenjivali iskustva, znanje i veštine prilikom hapšenja učinilaca krivičnih dela koji se bave proizvodnjom psihoaktivnih supstanci i prekusora u ilegalnim laboratorijama. 

Kako se navodi, posebna pažnja je posvećena upotrebi zaštitnih sredstava prilikom ulaska u ove laboratorije, kao i zaustavljanju vozila koja služe za prevoz ilegalnih psihoaktivnih supstanci. 

Timovi srpske i holandske policije sarađuju od 2017. godine kroz međusobne susrete i zajedničku obuku, dodaje se u saopštenju MUP-a.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti