separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

120 DIVNIH KLINACA I JA KREĆEMO 6. JULA KA BJELOJ: Željko Mitrović 12. godinu zaredom šalje decu iz Zvečanske na more! (VIDEO)


‪Konačno sam se dogovorio sa Milačićem, direktorom Zvečanske, da i ove godine, već tradicionalno, ponovo odvedem svu decu na more, iz svih beogradskih ustanova za nezbrinutu decu - objavio je Mitrović.


Tradicionalno, 12. godinu za redom, Željko Mitrović će i ove godine na more u Bjelu poslati decu iz svih beogradskih ustanova za nezbrinutu decu.

Autor: Pink.rs

On je na svom Instagram profilu objavio video koji je snimljen prošle godine, kada je zajedno sa suprugom Milicom Mitrović ispratio decu iz Centra za zaštitu odojčadi dece i omladine iz Zvečanske na more, i najavio da je postigao dogovor sa direktorom, Zoranom Milačićem.

Autor: Pink.rs

‪- Konačno sam se dogovorio sa Milačićem, direktorom Zvečanske, da i ove godine, već tradicionalno, ponovo odvedem svu decu na more, iz svih beogradskih ustanova za nezbrinutu decu! 120 divnih klinaca i ja krećemo 6. jula ka Bjeloj!‬ - napisao je Željko.

Autor: Pink.rs

Ova objava izazvala je oduševljenje njegovih pratilaca, a "Bravo veliki čoveče", "Svaka čast, veliko poštovanje", "Veoma human gest", "Čovek velikog srca" - samo su neki od mnogobrojnih komentara koje su ostavili Željkovi pratioci.

Podsetimo, prethodnih 11 godina, o trošku Željkove kompanije "Pink Media Group" štićenici zajedno sa vaspitačima letuju, a vlasnik TV Pink je sa porodicom svaki put tu da ih isprati i poželi im srećan put.

Osim pokrivenih troškova hrane i smeštaja, sva deca dobice džeparac za boravak na moru kao i mnogobrojne poklone.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti