separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

LETO NAM NE DOLAZI NI NAREDNOG MESECA! Evo kakve se temperature očekuju u JUNU i kada napokon prestaje kiša - PROGNOZA VAM SE NIKAKO NEĆE DOPASTI!


U junu gotovo pa preslikana prognoza od maja.


Sam početak maja obeležile su niske temperature i velike količine padavina, da bi se sredinom maja ovakav trend nastavio. Kako kažu meteorolozi, sve do 18. maja biće hladno, oblačno i kišovito.

Cele nedelje bilo je pretežno oblačno i hladno, mestimično s kišom i pljuskovima, a na visokim planinama sa susnežicom i snegom.

Autor: Pink.rs

Sredinom sledeće nedelje, srećom, očekuje se toplije vreme i bez padavina.

U prvih 17 dana maja neće biti velikih temperaturnih skokova, ali ni padova, pa nas očekuju maksimalne dnevne temperature od 18 do 24 stepena. U drugoj polovini meseca čeka nas toplije vreme, sa temperaturama od 22 do 28 stepeni i sa manje padavima nego u prvoj polovini meseca.

Nažalost, jun će, kao i maj, biti hladniji u odnosu na prošlogodišnji, pa ni jedan dan tog meseca temperatura neće preći trideseti podeok.

Autor: Pixabay.com

Preovlađivaće promenljivo oblačno vreme, ali sa znatno manje padavina nego maj. Biće sparno i nestabilno, uz povremene pljuskove i grmljavinu. Zapravo, ovakve vremenske prilike i jesu nešto što se može očekivati u to doba godine. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti