separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Otvaranjem Trga bajki počela BEOGRADSKA ZIMA! Vesić: Beograđane očekuje 200 različitih manifestacija!


Otvaranjem Trga bajki na platou ispred Ustanove kulture Vuk Karadžić i opštine Zvezdara danas je počela tradicionalna manifestacija ''Beogradska zima''.


Na Trgu bajki do 30. decembra svakodnevno će biti organizovan raznovrstan program za najmlađe, od lutkarskih predstava, opera za decu, muzičkih koncerata do prezentacija, edukativnih i ekoloških radionica i inkluzivnog programa za decu. 

Autor: Tanjug

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je da je Trg bajki jedna od prvih manifestacija u sklopu ''Beogradske zime'' koja će, kako kaže, trajati skoro dva meseca i tokom koje će od 200 različitih manifestacija i oko 500 sati programa. 

Autor: Tanjug

- Želimo da našim sugrađanima, pre svega najmlađima, priredimo dobar novogodišnji program i doček Nove godine - naveo je Vesić.

Autor: Tanjug

Najavio je da će 15. decembra biti otvoreno klizalište na Trgu Nikole Pašića koji će ove zime izgledati drugačije nego prethodnih i na kojem će se takođe odvijati raznovrstan program za najmlađe. 

Autor: Promo

Vesić je rekao i da će tradicionalni Trg otvorenog srca, zbog rekonstrukcije Trga republike, biti izmeštena na početak Knez Mihailove ulice i Obilićev venac. 

Autor: Tanjug

Kao novinu u ovogodišnjoj ''Beogradskoj zimi'' najavio je Open Air Cinema, otvoreni bioskop na platou na Slaviji gde će, kako je rekao, biti prikazivani najveći filmski hitovi. U pripremi su, kaže, i programi Dečjeg kulturnog centra, a i ove godine biće organizovana tradicionalna Ulica otvorenog srca i Božićno selo na platou ispred Hrama Svetog Save. 

Autor: Tanjug

- Grad Beograd se potrudio da imamo još bolje novogodišnje programe nego prošle godine i da naši najlmađi sugrađani uživaju - rekao je zamenik gradonačelnika. 

Autor: Tanjug

Vesić je najavio da će na konferenciji za medije u utorak 4. decembra biti predstavljen i trodnevni program za doček Nove godine. ''Biće to spektalukaran doček sa fantastičnim imenima'', kazao je Vesić. 

Autor: Tanjug

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti