separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

auto-tech

Ukida se Skype Classic, stižu nove napredne opcije


Kompanija Microsoft nedavno je najavila da 1. novembra povlači Skype Classic, ali je i najavila uvođenje novih opcija koje u taj servis.


Microsoft planira da uvede poboljšanja Skypea kada su performanse u pitanju, zatim da se verzija nađe na sign-in ekranu i da ima lak pristup prečicama na tastaturi.

Nakon što ta poboljšanja budu spremna, Microsoft planira da uvede i prozorčić koji će moći da menja veličine na desktopu, kao i swipe funkciju za mobilne uređaje.

Planirana su i velika ažuriranja za deo koji služi za razmenu tekstualnih poruka, uključujući opciju za pretraživanje koja će omogućavati da se nađu konkretni delovi razgovora koji se trenutno vodi, opciju za promenu veličine fonta, deljenje Skype kontakata i čuvanje audio fajlova u MP3 formatu. Nakon toga, kompanija planira da u servis uvede i SMS connect.

Tu su i poboljšanja koja se tiču video poziva, naročito kada je u pitanju upotreba kamere, kao i nove opcije specijalizovane za Skype u okviru Windows 10 operativnog sistema. Neko od narednih ažuriranja Windowsa bi možda moglo da donese podeljeni ekran, koji bi naročito bio koristan na tabletima.

Još uvek se ne zna tačno kada će se pojaviti najavljena unapređenja, ali se pretpostavlja da korisnici neće dugo morati da čekaju.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti