separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

auto-tech

JUTJUB UVODI NOVE OPCIJE: Zbog ovoga ćete ga MANJE koristiti?!


Novi alati, jednostavni za korišćenje, bi trebalo da postanu globalno dostupni do kraja nedelje.


Korisnici najvećeg svetskog internet videoservisa uskoro će, pomoću nove opcije, biti u mogućnosti da ograniče vreme gledanja. Novi alati, jednostavni za korišćenje, bi trebalo da postanu globalno dostupni do kraja nedelje.

Alati se sastoje od kolekcije statističkih podataka o tome koliko ste vremena proveli gledajući video snimke na Jutjubu, uključujući Jutjub Mjuzik i Jutjub TV, nekoliko dodatnih opcija pomoću kojih možete da odredite koja obaveštenja ćete da primate od Guglovog videoservisa i koliko često, kao i mogućnost postavljanja ograničenja gledanja.

Statistički podaci podeljeni su na gledanje tokom današnjeg i jučerašnjeg dana i protekle nedelje, a sadrže i nedeljni prosek. Zasnivaju se na onome što se može naći u vašoj istoriji pregleda. A ako je obrišete ili ne uključite, podaci neće biti precizni.

Autor: Pixabay.com

Nije, međutim, jasno da li se računaju videozapisi pregledani dok niste bili povezani na internet. A ako imate više kanala na Jutjubu pod istim korisničkim Gugl nalogom, biće vam dostupni podaci samo za gledanje koje ste objavili dok ste bili ulogovani u svoj glavni korisnički nalog.

Da biste došli do statističkih podataka na mobilnom telefonu, dovoljno je da otvorite Jutjub i potom kliknete na svoj profil u gornjem desnom uglu kako biste otvorili meni sa postavkama. U meniju pronađite opciju "Time watched".

Kada je reč o desktop računarima, izgleda da u Guglu još uvek nisu nadogradili veb interfejs za Jutjub da bi podržavao novu funkciju.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti