separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

auto-tech

Neverovatna nova opcija na Instagramu čuva zdravlje korisnika!


Iako ovu funkciju već imaju korisnici iOS 12 verzije, Instagram, navodno, planira da i svojim korisnicima obezbedi mogućnost da prate koliko vremena provode na njemu.


Instagram će koristiti funkciju pod nazivom "User Insights", koja će prikazivati koliko vremena provodi korisnik na aplikaciju svakog dana. Da li će to stvarno uticati na korisnike, da manje koriste i ovu aplikaciju, ali i telefone/računare/tablete, ne znamo, ali želja da se korisnicima obezbedi više opcija, jeste za pohvalu.

Još jedna funkcija je u razvoju, a ona će Instagram korisnicima omogućiti da limitiraju koliko obaveštenja dobijaju od aplikacije, što bi u teoriji moglo smanjiti vreme koje provedu na i oko aplikacije. Novi hamburger meni na profilnoj stranici će otvarati meni koji uključuje i link ka "User Insights", kako piše Phonearena.

Autor: Pixabay.com

Iako "User Insights" funkcija još uvek nije ozvaničena od strane Instagrama, trend ka zdravijoj upotrebi pametnih telefona je sve više aktuelan. Slične funkcije i karakteristike se očekuju od još više aplikacija, a naredni korak bi mogao biti i gašenje aplikacije ili telefona u određenim intervalima kada se predugo koriste.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti