separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

auto-tech

Viber uvodi još jednu NOVINU


Viber i Fanbot.ai pružaju navijačku zabavu korisnicima putem stikera i čet botova za e-gejmere.


Rakuten Viber, aplikacija za glasovne pozive i razmenu poruka, objavila je novo partnerstvo sa Fanbot.ai, postavši globalna platforma za razmenu poruka Fanbot-ovog čet bota za e-sportove. Novi čet bot će pružiti ljubiteljima “e-gejminga” širom sveta ceo niz funkcija i mogućnosti za interakciju i razmenu iskustava putem Viber-a, kao što su:

- Pristup ekskluzivnom sadržaju, video klipovima, najnovijim rezultatima, rasporedima

- Aktivnu Viber zajednicu (Community) za istovremenu razmenu informacija i četovanje

 - Mogućnost da obogate razmenu poruka upotrebom posebnih Viber stikera iz paketa posvećenih svakoj od takmičarskih liga

Korisnicima će, takođe, biti dostupan ekskluzivan sadržaj, prenos događaja uživo i ostalih zbivanja putem posebnih Viber-ovih navijačkih Zajednica. 

Ovo će omogućiti ljubiteljima ne samo da koriste Viber da bi došli do poslednjih rezultata dok četuju sa prijateljima i porodicom, nego i da se povežu sa do milijardu drugih obožavalaca širom sveta. Korisnici će, takođe, moći besplatno da preuzmu jedinstveni paket Viber stikera za članove eSport Zajednice.   

Obožavaoci eSport-ova će imati mogućnost i da uživo prate određeni broj turnira putem Viber-a, kao i da pristupe rasporedima takmičenja, rezultatima i dnevnom pregledu najpopularnijeg sadržaja sa “lajv-strim” direktnih prenosa sa platforme putem eSports Fanbot čet bota.

 Dodatne opcije vezane za predviđanje rezultata mečeva i posebnih pretraga o timovima biće na raspolaganju nešto kasnije ove godine.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti