separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

auto-tech

FEJSBUK uvodi opciju koju za sada ima samo Zakerberg?


Nakon što je Mark Zakerberg priznao da je Cambridge Analytica koristila podatke 87 miliona korisnika Fejsbuka, u američkim medijima počela je da se širi priča o tajnoj opciji koji ima samo osnivač kompanije.


Naime, Zakerberg može zauvek da obriše poruke koje šalje sagovorniku, piše Index.

Fejsbuk je to objasnio tvrdnjom da je bio primoran da omogući Zakerbergu tu opciju zbog opasnosti od hakera.

Fejsbuk je, nakon niza skandala, objavio da će opciju "unsend" ponuditi i ostalim korisnicima. Implementacija opcije trebalo bi da bude pokrenuta uskoro, i za nekoliko meseci očekuje se da će biti dostupna svima.

Iako Fejsbuk već nudi opciju tajnog razgovora u okviru aplikacije Messenger, pri čemu se poslate poruke same izbrišu u periodu koji vi odredite, brisanje poruka će ubuduće moći da se obavi i u razgovoru.

- Do sada smo više puta razgovarali o ovoj opciji. Ljudi koji koriste našu opciju tajnih poruka u Messengeru imaju mogućnost da sami odrede kada će se poruke obrisati. Sad širimo opciju brisanja poruka, a to će trajati neko vreme. Dok ta opcija ne proradi, više nećemo brisati poruke ni izvršnih direktora. To je trebalo da uradimo i ranije, žao nam je što nismo - rekli su iz Fejsbuka.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti