separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

auto-tech

Facebook se izvinjava, problem "100 odsto rešen"


Kao što ste, najverovatnije, i sami primetili, Facebook je prekjuče tokom popodneva imao problema sa slanjem fotografija i video snimaka.


Problem je u najvećoj meri pogodio korisnike širom Evrope i Sjedinjenih Američkih Država.

Rano jutros iz Facebooka su, na zvaničnom Twitter nalogu, objavili da su svi problemi, koje su u sredu, osim Facebooka, imali i korisnici WhatsAppa i Instagrama, uspeli da reše.

"Privatni i poslovni korisnici imali su problema sa uploadom ili slanjem fotografija, video snimaka i ostalih fajlova na naše aplikacije i platforme. Problem je rešen. Trebalo bi da smo 100 odsto u funkciji za sve korisnike. Izvinjavamo se zbog neprijatnosti", navedeno je objavi.

Problem sa nemogućnošću uploada fajlova, primećen u sredu popodne, trajao je nekoliko sati. Sajt Downdetector navodi da su se problemi pojavili oko 15 sati po srednjoevropskom vremenu.

Korisnici su, u komentarima, primećivali da su ovakvi slučajevi u poslednje vreme, kada su Facebookove platforme u pitanju, sve su učestaliji. Takođe, korisnici su se žalili i da im direktne poruke kasne ili da ne mogu da ih pošalju.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti