AKTUELNO

Jednoj Novobeograđanki, na žalost, nijedno pravilo korišćenja lifta, ne bi pomoglo, jer ono što je moglo da joj se dogodi, desilo se u sekundi kada je izlazila iz lifta.

Kako je kamera unutar njega zabeležila, devojka nije radila ništa loše i neuobičajeno, uključujući i momenat kada je izašla, a lift iste sekunde nastavio da ide na gore, dok ona nije stigla ni da zatvori vrata.

Unezverena devojka je vrlo brzo objavila tvit o onome što se dogodilo, uključujući i snimak cele situacije.

Nedugo nakon toga su krenuli da se nižu komentari, a sama akterka događaja je objasnila da se na tom mestu već dogodio smrtni slučaj i da su ovo novi liftovi, a objasnila je i na koji način se on održava.

A zatim je potvrdila i da joj se javio domar zgrade, da proveri da li je dobro, a onda je ostale tvitove nastavila u šaljivom tonu.

Ali je ona odlučila da ipak sve okrene na šalu.

I da, srećom, dobro je prošla, jer je u najmanju ruku mogla da prođe sa teškim povredama, a da ne pričamo o eventualnom fatalnom ishodu.

I zato bi ovo trebalo da bude jedno veliko upozorenje za sve upravnike zgrada, kao i one koji liftove održavaju, jer u ovakvim situacijama nemaju svi dovoljno sreće kao što je imala ova devojka, a liftovi nisu igračke i sa njima se nije šaliti. I kako je sama akterka događaja u jednom trenutku prokomentarisala, na njenom mestu su vrlo lako mogli da se nađu majka i dete.

#Lift

#Novi Beograd

'