AKTUELNO

Mogući su jaki pljuskovi, stoga vozite pažljivo i prilagodite brzinu kretanja uslovima na putu.

U Srbiji se danas očekuje pojačan saobraćaj prvenstveno na putevima koji vode ka većim gradskim centrima zbog čega u špicevima vozače može očekivati usporena vožnja, ali se intezitet saobraćaja osetno povećava i na ostalim frekventnim pravcima.

Vremenske prilike su trenutno povoljne koje omogućavaju dobru prohodnost puteva i uglavnom suve kolovoze, saopštava ASMSS. Međutim, još jedna promena vremena ovog puta sa mogućim obilnijim padavinama, prema najavama RHMZ, vozačima tokom dana može doneti težu i zahtevniju vožnju. Povremeno jači pljuskovi mogu biti uzrok iznenadnih kvarova na vozilu, ali su često razlog većeg broja saobraćajnih nezgoda i kraćih prekida u saobraćaju, zbog toga će vozačima sigurno biti potrebno više strpljenja za volanom.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Prema poslednjim informacijma Uprave granične Policije na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja od 30 minuta, Teretna vozila čekaju na izlazu na Horgošu 60 minuta, na Batrovcima, 180 minuta, Šidu 60 minuta.

#AMSS

'