AKTUELNO

Najzad!

O ovoj opciji na "WhatsAppu" priča se već mesecima, a čini se da je sada u finalnoj fazi testiranja, što znači da će sada biti malo lakše obrisati neprijatne ili sramotne poruke.

Svi znamo za onaj sramotni trenutak u kom ste poslali poruku ili sliku i gotovo istog trenutka požalili. Možda je to bio trač koji ste greškom poslali osobi o kojoj se priča ili slika koju niste želeli poslati bivšem.

Popularni "WhatsApp" je odlučio uskočiti u pomoć i uvesti opciju brisanja poruke koju ste greškom poslali. Zvuči odlično, iako postoji kvaka. Imaćete samo pet minuta da obrišete poruku nakon što ste je poslali, a moći ćete obrisati samo one poruke koje nisu otvorene. Što znači da pijane poruke koje ste poslali usred noći verovatno neće upasti u tu kategoriju jer mnogi tek drugo jutro shvate šta su napisali ili da su uopšte nešto slali.

Foto: Pixabay.com

Ovaj novitet uskoro stiže svim korisnicima, a još je u finalnoj fazi testiranja. Ovo će raditi na svim oblicima poruka koje se šalju, što znači da ćete moći obrisati slike, videa, GIF-ove ili dokumente.

#Poruka

#WhatsApp

'