AKTUELNO

Veliki dan za Ražnatoviće i Rodiće!

Uspešni kik-bokser Veljko Ražnatović večeras je zvanično isprosio ruku svoje emotivne partnerke Bogdane Rodić, o čemu je mnogobrojne pratioce putem društvenih mreža izvestila ponosna majka Svetlana Ceca Ražnatović!

Foto: Instagram

Najveća balkanska muzička zvezda usnimila je impozantan verenički prsten na ruci svoje buduće snajke Bogdane i obelodanila lepe vesti.

- Snajka zvanično verena - napisala je presrećna Ceca i dobila mnogobrojne čestitke sa svih strana, a mi smo je kontaktirali kako bismo joj i mi čestitali na sinovljevoj veridbi.

Foto: Printscreen Instagram

Hvala vam najlepše! Na večeri smo sad, kod Bogdaninih - kratko nam je rekla Ceca koju više nismo želeli da zadržavamo, već smo je ostavili da sa članovima svoje porodice, budućom snajom i prijateljima proslavi ovaj veliki dan.

Foto: E-stock

Sudeći po Cecinoj izjavi, koja nam je otkrila da su u ovom trenutku kod Rodića, Veljko je rešio da ispoštuje sve običaje - on je ruku svoje Bogdane zatražio od njenih roditelja, kao što stara pravila nalažu, a nakon što je i prelepa brineta zvanično rekla: "Da!", Ražnatović joj je stavio prsten na ruku i slavlje u porodičnom domu Rodića moglo je da počne!

D. Tanasijević

#Svetlana Ceca Ražnatović

'