AKTUELNO

Zgodni Beograđanin očarao je stanovnice Bele kuće, koje su danas ćaskale o njegovoj emotivnoj vezi sa izvesnom Minom.

Aleksa Savić je na samom početku rijalitija istakao da je srećno zaljubljen i da će kroz takmičenje pokazati i predstaviti isključivo svoj talenat, te da ga ništa drugo osim toga ne zanima. Međutim, nije mu pošlo za rukom da se distancira od ostalih devojaka iz "Zadruge", budući da je ubrzo postao jedan od najpoželjnijih učesnika rijalitija Televizije Pink.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako se držao tog stava, dogodilo se nešto što  je privuklo pažnju ostalih zadrugara, ali i gledalaca - na njegovu lepotu, šarm i harizmu nisu ostale imune brojne zadrugarke, što je, izgleda, poljuljalo Aleksinu vezu sa njegovom devojkom Minom, otkrila je Jelena Krunić  Eleonori Miljković.

Čim sam ušla rekla sam mu (Aleksi Saviću) da me je rasplakao kad je poljubio sliku, rekla sam mu da sam ja tako nešto izgubila. Stolić je ušao sedam dana pre mene da bi mi rekao da ona (Mina, Aleksina devojka) pije lekove za smirenje, zbog Maje. I sad kad je Stolić izašao, Aleksa je poslao poruku preko njega da će sigurno neke priče i da se ne peca na to. I onda ja vidim, rekla sam njemu za to. On se kune, rekao mi je neke stvari. I sad kad je bila veridba, nisam dva dana pričala sa njim... - rekla je Krunićka aludirajući na Aleksu i jednu od zadrugarki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Takmičarke su se potrudile da ovaj razgovor zadrže u tajnosti, ali kamere su ipak pomno ispratile sve šta je Krunićka izjavila povodom ove Pinkove zvezde.

Šta je prava istina, preostaje da saznamo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Eleonora Miljković

#Jelena Krunić

'