AKTUELNO

Kako tvrdi izvor, pevaču je izuzetno teško pala apstinentska kriza.

Pevač Darko Lazić doživeo je u nedelju veče najveću apstinentsku krizu od 23. oktobra, kad je imao tešku saobraćajnu nesreću, posle koje se danima borio za život. Prema svedočenju izvora bliskog pevaču, on je urlao na intenzivnoj nezi i pretio da će sebi oduzeti život ukoliko mu doktori ne donesu kokain. Pevač je, kako se navodi, zapomagao iz sveg glasa, zbog čega je osoblje KBC Zemun bilo primorano da ga izoluje i udalji od ostalih pacijenata, koje je svojim kricima uznemirio.

Foto: Predrag Gajić

On je, tvrdi izvor, upao u apstinentsku krizu, koja je iz dana u dan sve ozbiljnija, a u nedelju veče bio je u nervnom rastrojstvu i rekao da mu se više ne živi jer ne može da izdrži bez opijata.

- Ceo dan je govorio da se fizički oseća loše, da ima trzavice, da mu trne organizam, a uveče, stanje mu se naglo pogoršalo. Počeo je sve lošije psihički da se oseća, a anksioznost je porasla do te mere da je uznemirio sve pacijente na intenzivnoj nezi. U tom trenutku do njega je dotrčao jedan od četvorice čuvara koji ga redovno obilaze i brinu o njegovoj bezbednosti, a on mu je tražio ili drogu ili doktora. Kad je lekar stigao, Darko je počeo da rida i da ga moli za kokain uz objašnjenje da mu je jako loše - kaže izvor i dodaje da je, shvativši da doktor neće da mu pomogne, napravio haos.

Foto: Kobra

- Počeo je da urla i nastavio da traži kokain. Bio je sav crven u licu, ridao je, pokušao je da ustane. Bilo je jezivo posebno kad je počeo da uzvikuje: "Dajte mi drogu, ubiću se ako mi ne date drogu! Bolje da se nisam probudio iz kome, ne bih osećao ovo. Dajte mi nešto da me uspavate, ne mogu ovo više da izdržim." Doktor je morao da reaguje i da mu, osim lekova za bolove, da i jaka sredstva za smirenje. Njegov krevet pomerili su u ćošak kako bi bio dalje od ostalih pacijenata da ne bi morali da ga gledaju u tom stanju. Odmah sutradan je pozvan i psihijatar, koji je razgovarao s njim - kaže izvor i dodaje da je lekarima u ovom trenutku prioritet da se Darko oporavi od nesreće i da mu se organizam dovede u red, a da se lečenje od zavisnosti obavlja na drugačiji, za njega u ovom trenutku neadekvatan način.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Darko Lazić

#Droga

#Kokain

#Zemun

#pevač

'