AKTUELNO

Luna Đogani sasula je Dragani Mitar u lice sve što je imala!

Veliki šef je u toku dana poslao pismo kako bi obavestio zadrugare da je vreme da se razjasne sve situacije koje su prouzrokovale teške konflikte i rasprave, a koje do kraja nisu definisane.

Tako je Luna Đogani ušla u žestoku raspravu kada je za stolom, pred svim zadrugarima, priznala da je osetila ljubomoru od strane Dragane Mitar, a sve zbog Marka Miljkovića koji se Đoganijevoj i te kako dopao, zbog čega sve više vremena provodi sa njim.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ne pravim iste greške, opusti se, molim te - rekla je Dragana.
Pravi se svetica, a znaju svi da nije. Volim poštene i moralne što mi pridikuju. Ti takve greške praviš spolja. Ti si asocijalna i negativna si, ti nikome nisi pružila priliku da popričate. Zato si me i nominovala, zbog Marka. Ti imaš problema u svom braku i sa svojim mužem, jer ti on ne pridaje mnogo pažnje. Imaš i muža i švalera i još jednog dečka i ko zna šta još. Ja sam samo rekla da osećam ljubomoru sa tvoje strane! Rekla si mu da ćeš da mu lupiš šamar, jer je ležao pored mene, to sam čula - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

'Ajde isperi se, imaš vremena do juna. To nije tačno, nećeš ti meni da određuješ neke stvari, ne možeš ti da me nerviraš ovde - rekla je Dragana.

Zadrugarke su se opasno sukobile, a Luna je bila otvorena i bez dlake na jeziku kao nikada do sada. Šta joj je još sasula u lice pogledajte detaljno u video-snimku:

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dragana Mitar

#Luna Đogani

'