AKTUELNO

Zlatin muž otkrio je za Pink.rs da je sve ono što je Lazar izrekao - neistina.

Sinoć je u rijalitiju ''Zadruga 2'' došlo do žučne rasprave između Lazara Jeremića i Zlate Đurković. Naime, on je rekao da je Zlata izjavila da je Nataša Moskva ''sponzoruša i žena lakog morala'', što je pevačicu izbacilo iz takta. Zlata se branila rekavši da to nije istina i da Lazar sve izmišlja, a on joj je zapretio:

- Bolje joj je da ne krene da priča. Sama je rekla da je Nataša ku*va i da nju samo interesuje novac. Samo ću da spomenem nekoliko imena. Znaće ona šta ja znam. Ona je rekla da hoće da joj napuni glavu kako ja imam mnogo para - rekao je Lazar, a kako bismo čuli šta povodom svega ovoga ima da kaže Zlatin suprug Vladimir Novaković, kontaktirali smo ga.

Foto: TvPink Printscreen

Zlatin muž otkrio je za Pink.rs da je sve ono što je Lazar izrekao - neistina.

- Video sam šta se sinoć izdešavalo. Ja Lazara ne poznajem, a Zlata ima brata koji zna pola Smedereva i nije nikada čuo za njega. Smederevo je malo mesto, ali niko iz Zlatine porodice njega ne poznaje. Meni je pomalo to sve što je Lazar rekao smešno. Zlata je Lazara videla na tom lekarskom pregledu pred ulazak u ''Zadrugu'' i kad je čula da su iz istog grada ona se malo zbližila s njim. Oni se nisu družili ranije. Koliko znam nemaju ni zajedničke prijatelje - rekao je Zlatin suprug i dodao da smatra da se Lazar pogubio, kao i da je zbog silne zaljubljenosti u Moskvu počeo da izmišlja.

Foto: Facebook

- Ne bih voleo nikoga da optužim, ali rekao bih da se Lazar malo pogubio i da je počeo da izmišlja. Ne bih ja njega mnogo jahao, vidim da je dečko u problemu. Izabrao je pogrešnu osobu za koju će da se zakači. Zlata je vrlo nezgodna i ne znam šta mu je to trebalo. Vrlo je lako proveriti istinu. On se čovek zaljubio u Natašu, treba ga pustiti da to otpati, tako to meni deluje, kada je neko zaljubljen ume da lupi svašta - kaže Vladimir i dodaje da nije primetio da njegova supruga priča negativno o Nataši.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: KAKO ĆE LUNA REAGOVATI KAD JE VIDI? BIVŠA UČESNICA SPREMNA DA VEČERAS NAPRAVI POTPUNI HAOS U ZADRUZI: Ona ulazi u rijaliti, ali NE SAMA!

- Ja nisam čuo da je Zlata bilo šta negativno pričala o Nataši. Siguran sam u to. Jedino ako ja nisam čuo, a znam da je pričala da bi volela da oni budu zajedno, tako da sam sigurna da su te Lazarove priče proizvod muke koja ga je tamo zadesila. Mi smo pred ''Zadrugu'' sreli Natašu na jednoj klinici gde su i na i Zlata imale pregled i tamo su se njih dve upoznale. Tada su se i upoznale i nisu se znale pre toga.

Autor: Pink.rs

#Lazar Jeremić Jera

#Rijaliti Zadruga

#Zlata Đurković

'