AKTUELNO

Otvorio sve karte bez zadrške!

Pevač Dragan Kojić Keba održaće 4. decembra koncert u beogradskom centru "Sava" kojim će obeležiti 30 godina svoje karijere. Tri nedelje pred koncert on je dao veliki intervju za portal Pink.rs u kom je pričao o svojoj karijeri, planovima, ali i svojoj snajki Severini i sinu Igoru, koji privlače veliku pažnju medija i javnosti.

Foto: Pink.rs

Iako je na estradi dugo, Keba ističe da je njegov osećaj isti kao i na samom početku karijere.

Obeležavam 30 godina mog bitisanja na estradi i sam taj profesionalni naboj otkako si postao neko i nešto i taj adrenalin koji postoji u meni, entuzijazam, isti je i nakon 30 godina - kaže Keba na početku intervjua.

Foto: Pink.rs

Bez griže savesti priznaje da je on krivac što dugo nije držao koncerte u Beogradu, ali nam je otkrio  da mu je centar "Sava" neostvarena želja:

Do sada sam imao pet solističkih koncerata u Beogradu, ali u prošlom veku (smeh). Nemam odgovor na to zašto toliko dugo nisam držao koncerte u Beogradu. Moja misija je muzika, a to je ljubav koja me vodi, sledim svoje srce i svoj put koji mi je zacrtan, moje je da se ponašam u skladu sa tim - kaže Keba i dodaje:
Kad se pravi nešto veliko, sve mora da diše nekom intimom i moja želja je odavno i uvek sam zamišljao da u centru "Sava" imam solistički koncert. Punio sam ja druge sale ali to mi je ostala neostvarena želja, a ja volim sebi da ispunjavam želje. Biće dana za megdana i za neke druge prostore, ali time se ja ne opterećujem - iskren je on.

Foto: Pink.rs

Kada su gosti u pitanju, Keba zna da uvek, kada ga to pitaju, misle na njegovu snajku Severinu, a evo šta je o tome rekao:

Znam da kad me pitaju za goste misle na moju snaju Severinu, logično je očekivati da bude tu, a može stvarno da se desi da dođe (smeh). Njena uloga će biti 100 posto drugačija od svega što bi publika očekivala - ističe Keba.

On se osvrnuo na sve što se desilo njegovoj porodici u poslednjih nekoliko meseci nakon skandala koji je izbio kada su se u javnosti pojavile eksplicitne fotografije na kojima je navodno Severina, pa se čak pričalo i o tome da će doći do razvoda Igora i nje.

Ne znam kada će tačno izdati album, ali koliko znam, radni naslov albuma je "Halo" i mislim da će tako i ostati. Dobar broj pesama sam čuo i baš sam zadovoljan tim ostvarenjima koje sam čuo i Severina je veliki, pravi profesionalac, jedna velika muzička duša i van scene je neko ko me je zaplenio. Ona kao da je deo naše porodice ceo život bila, a ne samo poslednje tri godine. To je moj odgovor na svako pitanje - Mi smo porodica. Sve to što se dešavalo, nadam se da ćete me shvatiti, stvarno je neukusno da roditelj talasa i priča o braku svoje dece. Ja sem što sam blagoslovio to na samom početku kada sam saznao da se zabavljaju i sada kad sam rekao da smo stvarno porodica, ništa drugo ne želim. Ja sam srećan jer su njih dvoje srećni. A ko šta priča, prognozira, neki kojekakvi astrolozi, ma ja to vidim kao zabavu. I Severina i Igor imaju svoju pravu idilu i daće im Bog da imaju svoje zajedničko dete i oni veruju u to, kao i ja. I mali Aleksandar je duša od deteta, ja u šali kažem "Ja sam tvoj lažni deda, a voli me kao pravog". Mi smo jedna prava, iskrena porodica, a svako neka misli šta hoće - otvoreno je rekao pevač.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: BACILA JE MUŠKARCE U TRANS: Slavica Ćukteraš pokazala ATRIBUTE, pa ovom izjavom nasmejala sve! (FOTO)

Na samom kraju, Keba je imao poruku za sve svoje fanove koji će se 4. decembra naći na koncertu.

Aplauza, delirijuma, "ruke gore", ovo, ono, svega toga imam i može se meriti u milijardu decibela. Ali želja mi je da u centru "Sava" da i publika sa mnom peva, da rade ono što žele, bez ikakve tenzije da rade nešto što moraju, nego samo da uživaju. Samo ću reći da ne nose jastuke jer spavanja neće biti (smeh). Bićete naoštreni svim onim najlepšim što izlazi iz moje duše i kad dođemo do kraja poželećete da se nastavi - zaključio je pevač.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Vujčić

#Dragan Kojić Keba

#Igor Kojić

#Intervju

#Severina Kojić

'