AKTUELNO

Pevačica posle kraha veze krupnim koracima nastavlja dalje.

Pinkova zvezda Sara Reljić žari i pali muzičkom scenom otkako je završila svoje učešće u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge". Ona je iz rijalitija izašla kao zauzeta devojka, ali joj se sada status promenio.

Foto: Pink.rs

Portal Pink.rs popričao je Sarom o njenoj novoj pesmi, "Koji mi je đavo", te nam je otkrila njene poslovne planove:

Objavila sam novu pesmu, sada ću malo i da se odmorim, ali već sam u pregovorima za nešto novo. To je jedna nova saradnja za koju bih volela da se ostvari, ali o tom potom, sad sam tek izbacila ovu pesmu i gledam da je što više predstavim ljudima - rekla nam je Sara.

Ono o čemu se najviše priča poslednjih dana jeste Vojketov i njen raskid, a na pojedinim portalima pojavila se vest da ju je Vojke psihički maltretirao, lagao i nije se uopšte trudio da održi vezu. Sara je za Pink.rs prokomentarisala sve te navode:

Niko se nije potpisao ispod tog teksta, ja sam se raspitivala jer znam da ja nisam ništa takvo rekla, nisam dala takav intervju. Ja generalno ne želim da od cele te priče pravim haos i cirkus, videla sam da ni on to ne želi, ja sam odlučila da forsiram tu njegovu želju i da što pre ta priča prođe. Nema tu ničeg senzacionalnog oko raskida kao što ni naša veza nije bila. Ja sam uvek govorila "Ko hoće, nađe način, ko neće, nađe izgovor", pa neka shvate to ljudi kako hoće. Ja nisam mogla da se borim sa nečim što ne ide. Ja sam svima rekla da se više ne piše o tome, bolje da mi ne prave naslove nikakve nego da se prave sa njim (Vojketom). Tako da ne znam da li se neko od novinara iznervirao zbog toga što sam tražila ili je to zato što Vojketu izlazi nova pesma, ne znam, eto, hajpujem sad njegovu pesmu, kako se to zove (smeh). Da li je to zbog toga što mu pesma izlazi sutra, pa se pravi pompa, ne znam - iskrena je bila Sara.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: OPEVALA NJENU LJUBAV SA SLOBOM: Ovo je pesma koju je ZLATA POSVETILA LUNI ĐOGANI! (VIDEO)

Autor: N. Vujčić

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'