AKTUELNO

Pevačica je bez dlake na jeziku iznela svoj sud.

Pinkova zvezda Sara Reljić obeležila je prvu sezonu rijalitija "Zadruge", a baš zbog toga njen život u prethodnih nekoliko meseci se veoma promenio. Iako je raskinula vezu sa Vladanom Vojnovićem Vojketom, ona nema vremena da pati, već hrabro gura napred, a svoju publiku je pre nekoliko dana obradovala novom pesmom "Koji mi je đavo".

Foto: Pink.rs

Kako je rijaliti "Zadruga" nešto o čemu svi pričaju, iskoristili smo priliku da porazgovaramo sa Sarom na ovu temu i da prokomentarišemo trenutne učesnike:

Ne pratim na televiziji, iskreno, ali pratim na portalima, pratim Pink.rs i još nekoliko portala, pa tu čitam šta se dešava - rekla je Sara.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da Sara ima iskustva u Zadruzi, dala nam je svoje generalno mišljenje o drugoj sezoni:

Pretenciozno je da ih upoređujem sa nama iz prve sezone, ali zaista mislim da su oni fejk. Mi nismo znali šta nas čeka, sve je to bilo novo, nismo znali koliko je gledano, pa smo i mi bili spontaniji kad se sve to uzme u obzir - iznela je svoje mišljenje Sara.

Kako su se u impresivni grad nadomak Beograda nedavno uselile Ana Korać, Jovana Tomić Matora i Jelena Golubović, vlasnica hita "Ako, ako moraš da biraš" nam je prokomentarisala njihov ulazak:

Ja sam videla Matoru pre ulaska, poželela joj sreću. Nisam joj ništa ni po kome poručivala, a svi su mi tražili, ja nisam želela da dovodim ljude u tu situaciju. Što se tiče Jelene, ja sam sa njom okej, podržavala me je pred kraj i mislim da samo ona treba da zavrti sve i da sa njom, Mićom, Zorkom i Miljanom tek može da nastane haos - zaključila je Sara.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: OPEVALA NJENU LJUBAV SA SLOBOM: Ovo je pesma koju je ZLATA POSVETILA LUNI ĐOGANI! (VIDEO)

Ukoliko još niste čuli Sarinu novu pesmu i pogledali spot, sada je pravo vreme da to učinite:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

'