AKTUELNO

Stalno su u kontaktu!

Popularni pevač Aco Pejović bio je danas gost Ognjena Nestorovića i Tijane Price u emisiji "Premijera - Vikend specijal" gde je govorio o pripremama za svoj koncert koji će održati 22. novembra u "Štark" areni.

Foto: TvPink Printscreen

On je sa Ognjenom i Tijanom podelio sve detalje koncerta, a otkrio je i da će mu gost na koncertu biti njegova kuma, pevačica Aleksandra Prijović.

Mora zbog kuma, i kum bi prekinuo trudničko bolovanje zbog nje (smeh). Super je, redovno se čujemo, viđamo. Uveće se čujemo, pitamo kako nam je gospodin Aleksandar (smeh). Super ona to podnosi i biće sve dobro - rekao je Aco.

Foto: TvPink Printscreen

Njegova ćerka se priprema za odlazak na školovanje u inostranstvo, zbog čega je veoma uzbuđen, ali je priznao da mu nije lako:

Ja sam vrlo mlad postao otac i onda sam se čeličio. Imam tu crtu koju sam povukao od oca, kad god dolazim on plače, odlazim on plače. Tako moj deda, tako moj otac, tako sad i ja. Ako do sad nisam naučio i uradio kako treba, onda savet ne postoji. Oni su već navikli, putovali su sa mnom po celom svetu i trudio sam se da spoznaju druge kulture, običaje, tako da sam ih negde tome naučio - ispričao je Aco.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VRAĆA SE NA ESTRADU U VELIKOM STILU! Jovana Pajić uzbuđena zbog PODRŠKE KOLEGA, pa otkrila da li bi NASTUPILA SA KIJOM KOCKAR! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Aco Pejović

#Aleksandra Prijović

#Premijera-Vikend specijal

'