AKTUELNO

Lazićevi roditelji pred bankrotom, zovu sve redom za pomoć.

Roditelji Darka Lazića u teškoj su materijalnoj situaciji. Na sve moguće načine pokušavaju da dođu do novca, pa zovu redom ljude koji su poslovali sa Darkom. Među njima je i čovek od koga je kupio automobil prošle godine. Pevač je i u tom autu imao manji udes, a onda ga je vratio vlasniku.

Foto: Pink.rs/Printscreen Instagram

Za "škodu superb", koju je Darko kupio od jednog čoveka prošle godine za dogovorenu sumu od 35.000 evra, pevač je dao samo 12.000 evra. Ostatak je trebalo da isplati u ratama, međutim, nakon kratkog vremena, on je doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je automobil uništen. Umesto da isplati ostatak, on je policijskom službeniku vratio uništen automobil. Niti je dao preostalih 23.000 evra, niti je ovaj vratio pevaču onih 12.000 evra - rekao je izvor blizak Lazićima.

Pošto roditelji Branka i MIlan Lazić nisu znali detalje dogovra njihovog sina i prodavca "škode" oni su ga nazvali i pitali da li on možda duguje neki novac Darku ne bi li ga oni sada preuzeli. Prodavac je bio iznenađen takvim pitanjem jer je Darko uništio auto vredan 35.000 evra.

Foto: Pink.rs

Kada im je rekao da on Darku ne duguje ništa, naprotiv, da ovaj njemu treba da nadoknadi štetu, Darkov otac Milan se izvinio i prekinuo vezu - dodaje izvor.

Lazićevi roditelji tražili su sve načine kako da dođu do novca pa su tako zvali njegovu bivšu suprugu Anu Sević i pitali za novac od osiguranja. Kada im je Ana rekla da je Darko izgubio 65.000 evra potnecijalne premije oni su zahtevali da stanarina Darkovog stana u iznosu od 150 evra ide njima.

PROČITAJTE JOŠ: MILJENIK ŽENA POSTAJE OTAC: Milanu Stankoviću dete rađa SUROGAT MAJKA? (FOTO)

Foto: Kobra/Pink.rs

Oni su rekli Ani da su već kontaktirali sa stanarkom i tražili joj da ubuduće njima daje tih 150 evra, a ne njoj kako je do sada bio slučaj, jer nemaju novca. Kako su joj objasnili, zbog Darka dolaze dva puta dnevno iz Brestača u Beograd i u teškoj su materijalnoj situaciji - rekao je izvor.

Pink.rs

#Darko Lazić

'