AKTUELNO

Ona je devojka koja je u fazonu da ne mora nikad da bude sa mnom, ali da mogu uvek da je pozovem - rekao je Lazar sinoć o Anđeli, za koju Matora trdi da mu je verenica.

Ovih dana u Beloj kući polemisalo se o ljubavnom životu Lazara Jeremića, a on je sinoć nakon što je Jovana Tomić Matora otkrila da njega napolju čeka verenica otkrio šokantne detalje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Ona je devojka koja je u fazonu da ne mora nikad da bude sa mnom, ali da mogu uvek da je pozovem. Rekla mi je da mogu i da imam devojke. Ja sam njoj rekao da ona i ja nikad ne možemo biti zajedno. Ona meni kaže da sam ja najbolji dečko kog je upoznala, htela je decu da mi rodi - otkrio je Lazar sinoć o Anđeli Milenković koja je pre nekoliko dana pokušala da mu na adresu Bele kuće pošalje pismo zajedno sa garderobom.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: NAKON SAZNANJA DA IMA VERENICU, ZAVRŠILA SA NJIM ISPOD JORGANA: Nataša i Lazar imali žestok S*KS DO JUTRA!

Foto: Printscreen Instagram

Lazar je nakon tog priznanja sinoć završio u krevetu sa Natašom Moskvom, a mi vam otkrivamo kako izgleda Anđela, njegova navodna verenica.

Foto: Printscreen Instagram

Po njenom profilu na Instagramu vidi se da joj je Lazar često lajkovao fotografije, a pronašli smo i njihovu zajedničku fotografiju koja je objavljena pre oko godinu i po dana na ovoj društvenoj mreži.

Foto: Printscreen Instagram

Po svoj prilici, oni su tada bili veoma prisni, a fotografija je nastala tokom njihovom zajedničkog šopinga.

Foto: Printscreen Instagram

Kako bismo iz prve ruke saznali u kakvom su odnosu Anđela i Lazar, kao i da li je ona zaista njegova verenica pokušali smo da stupimo u kontakt sa njom, ali je ona ostala nedostupna za komentar.

Autor: Pink.rs

#Lazar Jeremić Jera

#Rijaliti Zadruga

'