AKTUELNO

Bilo je strašno i baš veliko poniženje za nju - otkrio je izvor blizak njoj samo za portal Pink.rs.

Pevačica Marija Ana Smiljanić svojim atraktivnim izgledom privlači pažnju gde god da se pojavi, a sudeći prema njenim svakodnevnim objavama na društvenim mrežama, zadrugarka živi život u koferima.

Kako je poznato da je često nastupala u jednom prestoničkom beogradskom klubu, mnogi su primetili da se pevačica tamo više ne pojavljuje.

Foto: Instagram

Međutim, pre samo nekoliko dana izvor blizak pevačici je samo za portal Pink.rs otkrio da je gazda kluba u kojem je redovno nastupala fizički nasrnuo na nju pred svima, što je ona odmah prijavila policiji.

Video sam samo da je jedan od gostiju oteo njen mikrofon dok je pevala, onda je ona sišla sa bine i žalila se gazdi. U jednom trenutku, pred svima je počeo da je udara, nakon čega je Marija Ana odmah napustila klub, verovatno je otišla u policijsku stanicu. Bilo je strašno i baš veliko poniženje za nju - rekao je izvor koji je bio prisutan u tom trenutku, a koji je insistirao na anonimnosti.

Foto: Pink.rs

Da li je Smiljanićeva ovaj slučaj zaista prijavila policiji i šta je prava istina o ovom nemilom događaju preostaje da saznamo.

K.Ristić

#Marija Ana Smiljanić

'