AKTUELNO

Nije mogao da prećuti.

Pinkova zvezda Slobodan Radanović ne prestaje da intrigira javnost otkad je napustio najgledaniji rijaliti, a o tome kakav je utisak ostavio na milionski auditorijum koji ga je pratio 24 časa dnevno, govori i činjenica da je postao jedan od popularnijih i najaktuelnijih pevača na ovim prostorima.

Foto: TvPinkPrintscreen/Pink.rs

S obzirom na to da je njegova bivša devojka Luna Đogani postala učesnica i u novoj sezoni najpopularnijeg regionalnog projekta, Zadruge, ona često ističe da je svaki kutak podseća na njega, a evidentno je i da još ne može da ga zaboravi. Iako živi u koferima, novinari sa portala Pink.rs stupili su u kontakt sa Slobodanom kako bi saznali šta sada misli o njenom učešću i da li postoji nešto što mu je posebno privuklo pažnju kada je ona u pitanju.

Ne pratim, jedino na Instagramu koliko mogu da ispratim. Video sam da je opet pala pod uticaj nekih ljudi, veruje u sve što joj neko kaže. Ljudi su joj rekli da ja nju pljujem napolju, ja ružnu reč nisam rekao, niti ću. Pričali su da sam je ostavio, jer sam saznao da je ona Romkinja ili šta već... To su takve gluposti da mi se od toga povraća, iskreno da ti kažem. Ja sam i pre nego što sam ušao u vezu sa njom znao i ko je ona i šta je. Nikad nisam gledao ljude po tome ko su i šta su... ni po tome koje su pripadnosti - rekao je Sloba.

Foto: Pink.rs

Đoganijeva je nedavno saznala da je na dan kada je među njima pao prvi poljubac razgovarala sa njim, misleći da je to Drvo mudrosti, a široja javnost imala je priliku da vidi njene suze i tugu koju je osetila u tom trenutku. Takvi izlivi emocija nisu bili obostrani, s obzirom na to da Radanović nije imao poseban komentar.

To mi je neko poslao na Instagramu, video sam. Bilo mi je žao nje što je opet tamo među tim ljudima i što mora da se bori sa svima, ali ona je meni rekla i pre nego što je ušla da će joj biti teško. Rekao sam da neću da komentarišem njeno učešće uopšte, ali ajde... video sam da se tamo pričaju razne gluposti o meni i neistine tako da...neka pričaju. Ko me poznaje zna da li sam u stanju da kažem nešto što ne treba - otkrio je Radanović.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'