AKTUELNO

Izneo je svoj stav i izazvao njen gnev.

Tokom dana Veliki šef je organizovao debatu pod nazivom "Da li žene vladaju Zadrugom?" zbog koje je nastao pravi haos. Zadrugari su pogrešno protumačili o čemu trebaju diskutovati, pa su pričali da li žene dominiraju "Zadrugom" ili ne.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su želeli da čuju mišljenje najstarijih ukućanki Rade Vasić i Snežane Ilić.

Žene dominiraju ''Zadrugom'', ali žene ne mogu ništa bez muškaraca koji sve rade ovde. Prava žena treba da se ponaša kao žena, a ne kao muškarača. Žene treba da budu samostalne, plemenite, a ne sebične - rekla je Snežana.
Ja sam žena koja je bila Radodajka. Nikad nisam branila. Ja imam muža, ali hvala ovimj muškarcima što su ovde ljubazni. Biću dvopolna, imaću i mušku i žensku stvar - rekla je Rada, čime je izazvala svađu.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga, Adam Đogani je rešio da iznese i svoje mišljenje i pokaže kakav je njegov stav o ovom pitanju, a zbog toga je naišao na novi sukob sa Doroteom Jovanović.

Ovde i žene i muškarci dominiraju podjednako. Žene dominiraju jer im muškarci to dozvoljavaju - rekao je Adam, a na njegove reči imuna nije mogla da ostane Dorotea:
Adame, ti si histeričan više nego što su neke žene ovde histerične. Bio si mi jako drag, ali ti si drag dok te neko ne iznervira i tako pokazuješ svoju slabosti. Bio si muško za mene stvarno, ali kada si počeo na najmizerniji način da se svađaš sa ženama, tada si u mojim očima pao i nisi muškarac - rekla je plavuša.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BACIO MU TANJIR PUN HRANE ISPRED NOSA! Lepi Mića URLAO na Tomu, a onda sve PROSUO! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Adam Đogani

#Dorotea Jovanović

'