AKTUELNO

Uvek je podršku dobijala u porodici.

Gostujući u emisiji "Amidži šou" pevačica Nataša Bekvalac otvoreno je govorila o porodičnom životu i odnosu sa ćerkama. Najveću snagu u životu nalazila je u porodičnom okruženju gde je uvek dobijala neophodnu ljubav i pažnju. Svi uspesi koje je napravila duguje bliskim ljudima koji su uvek bili uz nju.

Foto: TvPink Printscreen

Nemam savršenu porodicu definitivno, ali imam porordicu u kojoj je baza ljubav. Imam oca koji je zaštitnik porodice, mamu koja je stub porodice, sestre koje su lude i koje me obožavaju i koje ja obožavam. Mislim da je to zdrav temelj koji imam da je jako važan za sve ono što mi se dešava. Nikada ne bih preživela sve na način na koji sam preživela da nemam tako dobre i stabilne temelje - rekla je Nataša.

Foto: Pink.rs

Pevačica ima dve naslednice i za nju je najvažnije da one postanu samostalne i hrabre ličnosti.

Nema vaspitanja, nema nekih pravila koje možeš da kažeš svom detetu i da ga uputiš. Sve ženske osobe jako je važno da budu samostalne i nezavisne jer tada možete da slušate svoje srce. Ja hoću da moje ćerke budu obrazovani ljudi, samostalne i nezavisne i kao takve hrabro koračaju kroz život - rekla je pevačica i nastavila da priča o ćerkama.

Foto: Pink.rs

Vidim i Danila u njoj (Hani). Mislim da je ona pokupila najbolje od mene i od njega. Kada je moj temperament u pitanju presrećna sam što ga nema. Ona je rođena zrela. Kažu da deca biraju roditelje. Ja sam jako zahvalna što su Hana i Katja izabrale mene. Vidim da je Hana dobro rođena a da će ova biti veliki problem jer ona je moja kopija - rekla je uz smeh.

PROČITAJTE JOŠ: LUNA NA IVICI NERVNOG SLOMA: Napala Ramonu, pa vrištala na Adama, NIKO NIJE MOGAO DA JE SMIRI! (VIDEO)

Nataša je u nastavku emisije priznala da je ona bila najnemirnije dete od njih tri sestre i da je zbog toga ona uvek bila centar pažnje.

Autor: S. S/ D. T.

#Nataša Bekvalac

'