AKTUELNO

Posavetovao je šta treba da radi.

Rebeka Popović i Miki Đuričić su se po dolasku sa takmičenja "Pevački obračun" odmah izdvojili od ostalih zadrugara, a pčelar svaku priliku koristi da savetuje svoju simpatiju kako da se postavi prema svim zadrugarima, budući da je on stari rijaliti igrač.

Rebeka smatra da je ostali cimeri ne simpatišu i da se ne kotira dobro među njima, a onda ju je Đuričić tešio.

Foto: TvPink Printscreen

Nikad nisam mislila u isti koš da nas staviš. Ako ćeš sa Vasićima da me staviš, onda sam dno. Zorica odavno ima pik na mene. Ja samo čekam da mi Suzana i ona nešto kažu - prokomentarisala je Rebeka.
Suzana te neće dirati zbog mene sigurno. Zorica će te napasti ne zbog tebe, već zbog mene. Ti si nesnađena ovde. Vidiš stvari slično kao i ja. Stvar je u tome što se ti suzdržavaš da kažeš ku*vo. Ali i te kako ti imaš šta da kažeš - hrabrio ju je Đuričić.

Foto: TvPink Printscreen

Odjednom mi prilazi ona (Nadežda). Ispituje me, hoće li da mi da nešto da obučem. Suzana isto - otkrila je Popovićeva.

Miki je pričao kako zadrugari njemu neretko traže savete, a onda joj se poverio šta mu je njegova dugogodišnja simpatija Suzana Perović rekla o Rebeki.

Ja sam u nju bio zaljubljen više od 10 godina. Sada smo u prijateljskim odnosima. Sada je to sve drugačije, ali Suzana uopšte nije loša. Rekla mi je da si dobra devojka, ne misli ona ništa loše o tebi, ali mi je rekla da se čuvam, jer zna da sam zaljubljive prirode - ispričao je Miki.
Pa to ti je "Zavadi, pa vladaj!" - dodala je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ON JE ZASLUŽENO NA TRONU: Aleksa Savić odneo ubedljivu pobedu u PEVAČKOM OBRAČUNU! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Zadruga 2

'