AKTUELNO

Ponovo sija na sceni.

Pevačica Nataša Bekvalac u gostovanju kod Ognjena Amidžića otvorila je dušu posle dužeg vremena i gledaocima otkrila kako se oseća. Nije bilo lako izboriti se sa teškim događajima koji su potresli njen život iz temelja, ali pevačica je zadovoljna još jednim životnim iskustvom.

Foto: Pink.rs

Ja sam dobro. Hvala na pitanju. Ja imam veliku tremu, ali mogu da kažem da sam dobro. Otkad sam prošli put bila, desilo se puno stvari. Ja sam bogatija za drugu ćerku i desio se još jedan hit, malo li je - rekla je Nataša uz osmeh.

Ljubavni život za nju je uvek bio bitan, ali ne i jednostavan. Kad je već tako onda se bacila na istraživanje zaljubljenosti kao psihičkog stanja i izvukla zanimljive zaključke.

Sve je mirisalo na ljubav. Ja sam se interesovala za to zaljubljivanje i malo sam i guglala. Zaljubiti se, to je nešto kao bolest. Budala do budale. Ja sam veći deo života budalčina! - rekla je Nataša kroz smeh, a zatim nastavila u duhovitom stilu.

Foto: TvPink Printscreen

Koliko me je njih pitalo, malo sam se i udavala! - iskrena je bila ona kada je reč o novoj udaji.

Za pravu ljubav nikad nije kasno, ali sledeći put kada se desi Nataša neće mariti za papir i društvene norme.

Više neću da robujem formi, nego suštini. Kad je ljubav u pitanju nije potreban papir. Ja sam zaista iz patrijarhalne porodice, društvo ti nameće da nisi ozbiljna žena ako nisi udata... Nikad nisam bila žena po meri društva, za sve moje neuspehe krivo je društvo, tužiću ih (smeh). Ja ne mogu da kažem da sam imuna na negativan komentar, ali žena koja se bavi javnim poslom, negde se bavimo i jednim delom zato što želimo da budemo voljeni. Svakako ti prija da te ljudi podržavaju nego da te kude - zaključila je Nataša.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: VOLIM TE: Maja Berović uputila dirljivu poruku kolegi, pa mu izjavila ljubav! (FOTO)

Šta je još Nataša ispričala pogledajte u nastavku.

S.S.

#Nataša Bekvalac

'