AKTUELNO

Nikad srećnija!

Pevačica Goga Sekulić ispuniće sebi najveću želju - prvi put će se ostvariti u ulozi majke. Pevačica je trenutno u sedmom mesecu trudnoće i krajem godine rodiće dečaka, a koliko joj drugo stanje prija govori činjenica da dobija komplimente da nikad lepše nije izgledala.

Foto: E-stock

Pevačica će dobiti najlepši poklon za Novu godinu, a nada se da će možda doći i ranije.

Prvih šest-sedam meseci zaista nisam imala nikakve tegobe, putovala sam i nastupala širom Evrope. Međutim, otkako sam ušla u sedmi mesec shvatila sam šta zaista znači drugo stanje. Počeli su da mi otiču zglobovi, slabo spavam, a sad se pojavila i neka kiselina, za koju kažu da je normalna pošto bebi raste kosica. Generalno se dobro osećam, zdravi smo i dete i ja. Inače, na početku trudnoće uradila sam najsavremenije genetske testove koji su pokazali ne samo da je sa bebom sve u najboljem redu već i kog je pola. Sada svakih mesec dana idem na redovne preglede, tako da je sve pod kontrolom. Ostalo je još mesec i po do porođaja i, pravo da vam kažem, jedva čekam da vidim sina. Trebalo bi da na svet dođe u vreme novogodišnjih praznika, a možda nas sve iznenadi i porani (smeh) - izjavila je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ: STIŽE JOŠ JEDNA KRALJEVSKA BEBA: Trudna Megan Markl, princ Hari će postati otac! (FOTO)

Podsetimo, Goga i Uroš već uveliko razmišljaju o tome kako će nazvati svog naslednika, a kako su istakli, sviđa im se ideja da njihov sin ima dva imena.

Autor: Pink.rs

#Beba

#Goga Sekulić

#Porođaj

#sin

'