AKTUELNO

Šta se desilo?

Kako navode mediji u Turskoj i Srbiji, pevačica Emina Jahović u vezi je sa milionerom Sadetinom Saranom, a njih dvoje su se našli u centru skandala!

Naime, voditeljke jedne turske emisije objavile su priču da su Emina i Sadetin "proveli noć u hotelu u kojoj su se dogodile neke stvari". One su iznele pikantne detalje iz hotelske sobe u kojoj su se nalazili pevačica i njen dečko, te rekle da su se neki gosti žalili na buku.

Kako se dalje navodi, Emina i Sadetin su bili u tom hotelu zato što u njegovoj blizini grade kamenu kuću, te su nadgledali radove i oni navodno već žive zajedno ali datum useljenja u njihov novi dom još nije poznat.

PROČITAJTE JOŠ: ZBOG NJIH ĆE VEČERAS GORETI STUDIO! Roditelji ovih zadrugara izazvaće PRAVE NEMIRE! (FOTO)

Međutim, Emina je na sve ono što su te voditeljke rekle odgovorila žustro:

- Upravo sam čula neosnovane laži o sebi i veoma sam tužna. Nikada neću prećutati uvrede koje su dve žene, voditeljke na nacionalnoj televiziji izrekle o meni. Žene koje su izrekle te laži da majka dvoje dece u hotelskoj sobi pravi buku su žene! Kako jedna žena može da napravi takav brutalni napad na drugu ženu? Moj advokat će započeti pravni proces. Ne igrajte se sa ponosom majke zarad rejtinga", napisala je, između ostalog, Emina Jahović koja se do sada nije oglašavala za srpske medije ovim povodom.

Autor: N. Vujčić

#Emina Jahović

'