AKTUELNO

Nije očekivala da će brzo otići.

U Beloj kući se odigravalo četvorostruko slavlje povodom rođendana Miljane Kulić, bliznakinja Nevene i Miljane Arsić i Jovice Putnikovića. Zadrugare su zabavljali Katarina Grujić i Milan Mitrović, a kao gost iznenađenja došao je Darko Lazić.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Darko je došao da ispoštuje Kulićevu i otpeva joj rođendansku pesmu. Međutim, Miljana nije znala da je on ušao u Belu kuću na samo nekoliko trenutaka i da će potom izaći, te taj trenutak nije provela u njegovom društvu.

Pevač je nakon nekoliko otpevanih pesama napustio imanje i žurku, a Miljana je za to vreme bila napolju. Zadrugari su slavljenici uporno ponavljali da treba da se pozdravi sa pevačem jer je otišao. U tom trenutku njoj su počele navirati suze jer ga nije ispoštovala.

Foto: TvPink Printscreen

Krivo mi je što je otišao. Nisam ga pozdravila. Krivo mi je što ga nisam ispoštovala i igrala dok je pevao. Mislila sam da će ostati do kraja večeri. Izašla sam napolje i pušila - pričala je plačljivim glasom Miljana.
Bio je tu, otpevao nekoliko pesama i otišao, a ti si otišla da pušiš. Baš u tom trenutku, od svih trenutaka, kada je on došao, ti si morala da pušiš cigaru. Nemaš razloga da plačeš. Budi srećna, došao je da te ispoštuje - tešila je Luna Đogani Miljanu.

Foto: TvPink Printscreen

Da podsetimo, Kulićeva je bila opsednuta pevačem, pa ga je čak i uhodila, pratila svaki njegov trag, a sada su u korektnim odnosima.

Pročitajte još: MORAO JE DA UĐE ZBOG NJE! MILJANA DOČEKALA DARKA LAZIĆA NA VRATIMA! Poljubila ga, pa uradila OVO! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Darko Lazić

#Miljana Kulić

'