AKTUELNO

Fudbaler će kod Ognjena Amidžića ispričati sve o skandalu koji je izazvao jednom izjavom.

Poslednji utorak septembra provedite uz TV Pink, jer vas uživo od 22:15 očekuje novo izdanje emisije "Amidži šou".

Kod Ognjena Amidžića u goste stiže trenutno najaktuelniji čovek u državi, golman Partizana i srpske fudbalske reprezentacije, Vladimir Stojković.

Foto: Tanjug

Nakon večitog derbija održanog u nedelju, koji je završen nerešeno, 1:1, Stojković je revoltiran odlukama sudija na utakmici izjavio da ga je sramota što je Srbin i da će se odreći srpskog pasoša.

Zbog čega je želeo da se odrekne srpskog državljanstva i šta sada misli o tome što je izjavio Vladimir će otkriti upravo u emisiji "Amidži šou".

Prvi put u jednoj televizijskoj emisiji posle razvoda i fizičkog obračuna u kojem je učestvovao, kao i o skandalima koji ga prate u poslednje vreme, iskreno će govoriti Darko Lazić.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen će ugostiti i manekenku Dejanu Živković, fatalnu ženu mnogih sportista i moćnih ljudi u našoj državi, koja će o svemu otvoreno pričati.

Foto: Instagram

Pre nekoliko dana objavila je novu pesmu, a ovog utorka će Teodora Džehverović u emisiji "Amidži šou" pričati o karijeri, raskidu sa Anđelom Rankovićem, ali će otkriti i svog favorita u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija "Zadruga".

Foto: Pink.rs

Očekuje vas još mnogo toga, zato ne propustite emisiju "Amidži šou" u utorak 25. septembra uživo od 22:15 samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Darko Lazić

#Dejana Živković

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Teodora Džehverović

#Vladimir Stojković

#emisija

'